Frisse Blikken

We zijn een creatief en ondernemend projectmanagementbureau dat kansen ziet, durft te vernieuwen en in actie komt om organisaties te helpen op verschillende vraagstukken. Als projectmanager neem je drie tot vier dagen in de week een kijkje in de keuken bij grote organisaties zoals ING, NS, ASML, Mollie of bijvoorbeeld de provincie Utrecht. Op dag 5 werk je aan jouw talent via ons ontwikkelprogramma, jouw ondernemerschap en het doen van acquisitie met je team!

Wat bieden we aan op het LLE?

Wij dromen ervan om de nieuwe generatie én Nederland een stuk ondernemender te maken. Wat betekent dat voor jou? Dat wij er zijn om jouw talent te versnellen en deze inzetten bij organisaties om daarmee die organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van de nieuwe generatie. 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen met een creatieve en ondernemende mindset zich welkom voelt om bij ons te solliciteren. Wij geloven namelijk dat een diverse samenstelling van Frisse Blikkers ons niet alleen als individuen en organisatie verrijken, maar ook in staat stelt een échte Frisse Blik aan onze klanten te bieden. Hoewel we er nog lang niet zijn werken we er met z’n allen hard aan om het verschil te maken.

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwe generatie met innovatieve en creatieve skills om verandering, vernieuwing en versnelling teweeg te brengen bij grote organisaties. Maak kennis met ons op het LLE!

5.png

Onze Activiteiten:

13:00 - 14:30 Banenmarkt

14:45 - 16:30 Workshop

Schrijf je hier in