iTrainee

Bij iTrainee hebben we een traineeship waarbij we jong talent helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe we dat doen? Door goed te kijken naar jouw interesses en je vaardigheden en daar de best passende werkgever bij te zoeken. Want we begrijpen hoe lastig  het is om te weten wat écht goed bij je past als je net afgestudeerd bent. Je leert tijdens onze opleiding alle benodigde hard- en soft skills. Om vervolgens, onder onze begeleiding, aan de slag te gaan bij een opdrachtgever die bij jou past. 

Wat bieden we aan op het LLE?

Wij staan bij de banenmarkt om met studenten in gesprek te gaan over het traineeship wat wij aanbieden en de mogelijkheden voor hun toekomst als ze dit traineeship gaan doen. Daarnaast zullen we een case doen.

In de Experience Economy is het leveren van een geweldige klantervaring essentieel en hier draait de case om. De klantervaring eindigt niet bij het plaatsen van een bestelling. Als je het goed doet, begint het leveren van een geweldige klantervaring niet eens met het plaatsen van de order. Want als klant wil ik een WOW-moment voordat ik mijn bestelling plaats. Ik wil het WOW-moment als ik online ga of langs een winkel loop en gewoon wat zie, ook al wist ik niet dat ik er behoefte aan had. Tijdens de case maak je kennis met het werk van een SAP-consultant. Het werk van een SAP-consultant overstijgt de technologie en gaat over digitale transformatie, waarin bedrijfsprocessen worden verbeterd en nieuwe bedrijfsmodellen worden gecreëerd.

7.png

Onze Activiteiten:

13:00 - 14:30 Banenmarkt

14:45 - 16:30 Workshop

Schrijf je hier in