top of page

Programma 2023

Onze partners zullen, verdeeld over twee rondes, verschillende workshops en presentaties geven. Ben je op zoek naar een kennismaking met een bedrijf? Of zou je graag willen werken aan je soft skills? Hier zie je precies wanneer een partner de workshop geeft. Hiermee kun je zo je eigen programma samenstellen zodat het evenement nog beter bij jouw wensen aansluit! Daarnaast is er gelegenheid om aan tijdens de banenmarkt te spreken met experts uit de industrie. 

Programma: Programma
Dagprogramma 2023.png

Lees meer over de inhoud van de workshops!

PWC

Wij zijn er de gehele dag! We zullen een bedrijfspresentatie geven waar we jullie willen laten kennismaken met wat we doen en waar we voor staan als PwC. Verder verzorgen we een interactieve workshop.

Interessant voor jou als je interesse hebt in audit & assurance, tax, consulting, core accountancy, digitalisering, innovatie en/of sustainability binnen de accountancy.

 

CZ

Op het LLE zullen wij een presentatie houden gericht op ons, onze traineeships en een interactief debat!

Interessant voor alle studierichtingen! 

 

iTrainee

Wij staan bij de banenmarkt om met studenten in gesprek te gaan over het traineeship wat wij aanbieden en de mogelijkheden voor hun toekomst als ze dit traineeship gaan doen. Daarnaast zullen we tijdens de workshop een case behandelen!

Interessant voor jou als je interesse hebt in consultancy en/of IT.

Elevation Partners

We bieden een interactieve workshop  aan waarbij je een voorproefje krijgt van de trainingen die je bij Elevation Partners als starter krijgt. Het zal een sales training zijn en competitief af waarbij een prijs gewonnen kan worden!

Interessant voor jou als je een commerciële studie doet of interesse hebt in sales !

RVDB

Op het LLE bieden we de workshop personal branding aan. Hoe brand jij jezelf klaar voor de arbeidsmarkt? Personal branding begint bij jezelf echt goed kennen; van jezelf weten wat jou kenmerkt als aanstormend (HR) talent, wat jouw talenten zijn en welke bijdrage jij wil leveren in het werkveld en/of het HR vakgebied. Hier kom je in deze Rvdb workshop op interactieve wijze achter (met LEGO! ). De inzichten die je hier opdoet stellen je in staat om al tijdens je studie de regie te pakken over jouw toekomstige loopbaan (binnen HR).

 

Interessant voor vrijwel alle studierichtingen, maar specfiek voor HR, Psychologie, Changemanagement & Bedrijfskunde

 

Van Oers

Door middel van een interactieve workshop zullen we een real life case behandelen om zo inzicht te krijgen in het leven van een consultant!

Interessant voor alle studierichtingen!

 

Sterk

Tijdens het Loopbaan Evenement zullen wij een interactieve workshop verzorgen waarin we jullie mee gaan nemen in het opstellen van een campagneplan op basis van een case. Jullie zullen na moeten gaan denken over de verschillende fases in de customer journey en welke middelen, boodschappen en KPI's hier het beste bij aansluiten. Tijdens deze worskhop zijn jullie de merkregisseurs!

Interessant voor iedereen die affiniteit heeft met marketing en communicatie

 

Capgemini

Door middel van een interactieve presentatie laten we jullie graag kennis maken met Capgemini!

Interessant als jij interesse hebt in de technische aspecten van bedrijven!

 

Newpublic

Voorbereiden op het 'echte leven' na je studie? Hoe werkt een bedrijfscultuur? En hoe zit het met intercultureel werken? Tijdens deze interactieve workshop, georganiseerd door traineeshiporganisatie Newpublic in samenwerking met de Wyzer Academie neemt docent/trainer Taco Jansen - Ramanathan je mee hoe je omgaat met verschillende culturen én op een goede manier communiceert.

Je leert deze workshop o.a. interculturele communicatietips, communicatiemodellen & cultuur sensitief werken.

Interessant als je affiniteit hebt met communicatie, HR, maatschappelijke thema’s of organisatieculturen

 

Ministerie van Financiën

Tijdens onze workshop “De Driehoek” ervaar je hoe het krachtenveld is tussen verschillende overheidsorganisaties bij budgetonderhandelingen. Dit spel geeft ook een beeld van hoe een onverwacht nieuwsbericht de verhoudingen kunnen veranderen...

Interessant als je interesse hebt in financiën, overheid.

 

NCOD

Wij bieden een interactieve presentatie aan tijdens het LLE. In de presentatie zal ingegaan worden op de veranderingen die plaatsvinden in de publieke sector en de manier waarop professionals (van NCOD) hieraan bijdragen.

Interessant voor studies in de richting van sociale wetenschappen, HRM, psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, Rechten, business information management, Finance

bottom of page