Partners 

Deze partners nemen je op 19 mei mee om jouw route '21 te vinden. Geef aan ons door welke workshops jouw voorkeur hebben en wij stellen een zo persoonlijk mogelijk programma samen.

Solvid-Ondernemen-Logo-Menu.png

Solvid

Solvid Ondernemen is hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdroom. Wij helpen jouw onderneming op weg en bieden je de juiste handvatten. We geloven dat met de juiste coaching en begeleiding elke ondernemer kan slagen met zijn of haar onderneming. Sinds 2002 hebben wij duizenden ondernemers succesvol op weg mogen helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen. Je vindt onze adviseurs door het hele land. Ze komen graag bij je langs voor een kennismaking, coaching en advies.
 
Je hebt een goed idee. Misschien loop je al jaren met dit idee rond. Of werd je vanmorgen wakker en dacht je: dít is het! En nu ben je benieuwd hoe je dit bedrijfsidee kunt ontwikkelen tot een eigen onderneming. Nu ben je benieuwd hoe je dit bedrijfsidee het beste kan omzetten in een doordachte startende onderneming. Dit doet Solvid al jaren voor zowel individuele ondernemers als voor het UWV en verschillende gemeentes in heel Nederland.
 
Tijdens onze workshop op het Lente Loopbaan Evenement zijn wij er om al jouw vragen rondom ondernemen te beantwoorden zoals: hoe start je jouw onderneming op? En hoe maak je jouw onderneming tot een succes? Daarnaast gaan we samen met een aantal ideeën aan de slag tijdens een interactieve workshop, zodat je al doende meer te weten komt over wat ondernemen precies inhoudt!

Knipsel.PNG

Bewegin

Blijven leren. Steeds slimmer worden. Dat is wat organisaties én talenten verder brengt. Bewegin laat ze elkaar versterken. Door werk beter te organiseren. En door ambitieuze talenten op te leiden, te coachen en ze te blijven begeleiden.
In het vernieuwende traineeship van Bewegin koppelen ze jonge, ambitieuze talenten aan organisaties uit de publieke sector. En deze dynamiek brengt mooie ontwikkelingen met zich mee. Voor het talent en voor de opdrachtgevers.
Want juist als je ambitieus is het lastig om de start van je loopbaan te bepalen. In het tweejarige traineeship ontwikkel jij je tot junior organisatieontwikkelaar. Een veelzijdig professional die op veel vlakken breed inzetbaar is. 
Steeds vaker zijn het juist de generalisten waar behoefte aan is en die het verschil maken. Professionals die meerdere disciplines combineren, en die beschikken over de kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om bruggen te slaan – bruggen die nodig zijn voor vernieuwing en verbetering.
Tijdens de interactieve workshop van Bewegin, maak je kennis met het traineeship. En wordt duidelijk waarom Bewegin écht jouw consultancy kickstart is.

qompas_logo_nieuwe.jpg

Qompas 

Hoe onderscheid jij jezelf van alle andere studenten? En hoe presenteer je jezelf het beste (online) naar een werkgever toe? Onder andere deze punten komen aan bod tijdens de sollicitatietraining van Qompas


Wat gaan we verder behandelen?


  • Hoe maak je een uniek cv?

  • Hoe schrijf je een doelgerichte motivatiebrief?

  • Hoe kun je jouw competenties verwerken in een sterke pitch?


Daarnaast krijg je feedback op je cv en kun je al jouw vragen stellen aan onze talentcoaches. Na deze workshop zul je op een andere manier over solliciteren nadenken en het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen!

image001.jpg

't Mannetje & Co 

Talentenproeverij

Door Paul 't Mannetje

Paul is pionier en specialist in Talentwaarderend Werken. Hij begeleid je in deze inspirerende workshop tijdens een reis waarin je ontdekt waarom het belangrijk is om je te focussen op het floreren van jezelf, je medestudenten en collega's. Je ontdekt en waardeert onderweg je eigen Top 5 van talenten en de Top 5 van enkele medestudenten.  Door actieve werkvormen, prikkelende vragen, enige achtergrondinformatie en mooie uitwisseling komen jouw talenten tot leven en krijg je zicht op mogelijke toepassingen in het dagelijks werk als student en tijdens je loopbaan. In een tijd waar de flexibele mentaliteit de norm is heb je deze talenten immers altijd op zak!  

Logo high-res - Assessmentvideos.nl.jpg

Assessmentvideos.nl

Assessments zijn een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure bij vrijwel alle grote bedrijven. Solliciteer je bijvoorbeeld voor een traineeship bij KPN, Nestlé, Deloitte, Rabobank, Coca-Cola, KLM, PwC, Accenture, DHL, ProRail, EY etc. dan moet je een (online) assessment maken. Hiermee test het bedrijf of je intelligent genoeg bent om voor de functie in aanmerking te komen.

Op www.assessmentvideos.nl bereiden we je aan de hand van vier videotutorials voor op het maken van een assessment. 

Tijdens de online workshop op het Lente Loopbaan Evenement van T.S.V. Plato van één uur leggen we je de theorie van de 4 meestvoorkomende onderwerpen tijdens het assessment uit en behandelen we enkele oefenvragen. Hierdoor weet je wat je te verwachten staat tijdens het maken van je assessment en zul je significant hoger scoren! Na afloop krijg je 60 oefenvragen en antwoorden toegestuurd zodat je je thuis verder kunt voorbereiden.

image001.png

Pondres 

We maken klantcommunicatie eenvoudig en toegankelijk met onze innovatieve oplossingen. Via het beste kanaal en op het juiste tijdstip; allemaal volledig afgestemd op de behoeften, voorkeuren en interesses van de individuele ontvanger. Ook zorgen wij voor pakkend, persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten. Benieuwd hoe wij jouw klantcommunicatie impactvol en onvergetelijk kunnen maken?

Defensity_College_Logo_liggend achtergro

Ministerie van Defensie 

Tijdens je werk bij defensie kom je voor vele dilemma's te staan, flexibiliteit en het hebben van de juiste mentaliteit zijn hierbij erg belangrijk. Hoe reageer jij in situaties onder druk? Wat is de beste tactiek? Kortom hoe ga jij om met lastige keuzes en waarop basseer je deze?
Kom erachter tijdens de online workshop van Defensity College op het Lente Loopbaan Evenement, waarbij wij verschillende dilemma's en voorbeelden zullen aankaarten om jou een beeld te geven van het werk bij Defensity College.

MEXX-LOGO-jpg.png

MEXX

Het doel van Mexx is om een casual, moderne levensstijl te creëren. Having fun op een vrijgevochten, optimistische, ruimdenkende én inspirerende manier staat hierbij centraal. Voor  mensen die, net als wij, alles uit het leven halen en liever écht zijn dan perfect.
In 1986 voegde Rattan Chadha zijn mannenmerk Moustache en vrouwenmerk Emanuelle samen tot één merk. Beide merken stonden voor dezelfde levensstijl en zouden als één merk een sterker statement maken. Neem de eerste letter van beide merken en voeg hier twee kusjes aan toe: Mexx.
In een markt die steeds concurrerender wordt, zijn wij als merk altijd op zoek naar nieuwe innovaties en verbeteringen in ons proces. Hoe kunnen wij onze klanten, verspreid over de hele wereld, de beste service bieden? En hoe zorg je er voor dat je als merk competitief blijft met andere merken, die steeds scherpere prijzen en verzendtijden aan weten te bieden? Als wereldwijd bekend modemerk hebben wij hier jarenlang ervaring in op kunnen doen. Deze ervaring willen wij graag met jullie delen in een interactieve workshop!

logo-Magna-Tyres-vrijstaand.png

Magna Tyres Group

In slechts een decennium heeft Magna Tyres Group zich ontwikkeld van een specialist in rubber compounds tot een toonaangevende fabrikant van OTR & industriële banden. Met 14 verkoopkantoren en banden in meer dan 130 landen over de hele wereld is Magna een serieuze speler in de branche.

Met het hoofdkantoor in het zuiden van Nederland, produceert en distribueert Magna Tyres een uitgebreid assortiment (E2/L2 tot E4 en L5) radiale, diagonale en volrubber banden voor OTR, Industrie, landbouw, Haven behandeling en Truck-toepassingen.

Bedrijven over de hele wereld blijven de gevolgen voelen van de stijgende grondstofprijzen en de extra druk van de stijgende vraag. De wereldeconomie presteert goed, wat ertoe heeft geleid dat veel ondernemingen een nog grotere druk leggen op hun (mijnbouw)bedrijfs- en uitrustingsgoederen; om de inkomsten te verhogen door een verhoogde productie.

De nadruk op verhoogde productie maakt het kiezen van de juiste bandenleverancier zeer belangrijk om:

  1. de kosten van banden te verminderen en daardoor de winstgevendheid te optimaliseren

  2. de uitvaltijd als gevolg van schade te verminderen en zo productieverlies te voorkomen

  3. de levering van de benodigde banden te garanderen en zo productieverlies te voorkomen

Dit kan alleen worden gerealiseerd door te kiezen voor premium kwaliteit van een betrouwbare bandenleverancier zoals Magna Tyres Group. Magna biedt een product dat de kosten per uur optimaliseert zonder in te leveren op kwaliteit, iets waar de drie grote A-merken mee worstelen en in veel gevallen niet kunnen waarmaken.

Hoe wij inspelen op veranderingen in de wereldeconomie of grondstofprijzen, en hoe wij het opnemen tegen de grote merken, leggen wij jullie graag uit aan de hand van een interactieve workshop.

download (7).png

De Kleine Consultant 

Wil jij het meeste uit je studententijd halen en praktijkervaring opdoen als consultant, terwijl je tegelijkertijd trainingen ontvangt van top-tier strategy consultancy kantoren? Goed nieuws, dat is precies wat De Kleine Consultant jou kan bieden! De Kleine Consultant is de eerste door studenten gerunde non-profit strategieconsultant in Nederland. We bieden strategisch advies daar waar het de meeste waarde toevoegt. Dat is voornamelijk bij start-ups, non-profit organisaties en maatschappelijke MKB. Ons succes? Onze win-win-win formule: Wij ontwikkelen studenten. Wij helpen onze klanten. En wij leren van onze partners voor wie we een waardevolle talentenpool zijn. Denk hierbij aan o.a. Kearney, BCG, McKinsey, EY-Parthenon, Bain & Company, en Strategy&.


Tijdens de online workshop zullen wij een case training verzorgen waarin jullie in kleine teams aan de slag gaan om een strategisch vraagstuk op te lossen. Door deel te nemen maak je kennis met het consultancy beroep en de benodigde vaardigheden. 

van_eerd_logo(rgb).jpg

Koninklijke van Eerd 

Koninklijke Van Eerd is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar we nog steeds gehuisvest zijn. In 1960 verwelkomden wij de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo'n succes dat we besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie. Sinds 1987 bestaat ons klantenbestand uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide het bedrijf sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig medewerkers in 1995 naar ruim 130 medewerkers in 2020. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. We beschikken over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Voor veel klanten zijn wij 'certified supplier'. We gaan voor continuïteit en we zijn een betrouwbare, proactieve partner. Van Eerd is momenteel volop bezig met de bouwplannen voor een 2e locatie in Tilburg. Opening van deze tweede locatie zal plaatsvinden zomer 2022.
Op 1 december 2019 bestond ons bedrijf 100 jaar. Hiervoor ontvingen wij het Predicaat Koninklijk, een eretitel die veel voor ons betekent en waar we bijzonder trots op zijn. Het is een bekroning op het werk van iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor Koninklijke Van Eerd.
Leveren aan de farmacie brengt extra grote verantwoordelijkheden met zich mee. Onze klanten besteden veel zorg aan de productie van geneesmiddelen. Met diezelfde zorg maken wij de beste verpakkingen daarvoor.

Meer informatie