top of page

Sprekers editie 2022

2.png

Sprekers 

Laat je inspireren door onze gastsprekers die zullen vertellen over hun loopbaan, passies en meer.
Janneke Swanenberg

Janneke Swanenberg (1994) is ervaringswerker. Ze is founder van het platform THE CONVERSATION waar jongeren hun verhaal mogen delen over mentale gezondheid. Janneke kreeg een burn-out op haar 21e, erg jong, waardoor er weinig bekend was over de oorzaak en weinig professionele hulp beschikbaar. En hoe gaat het leven verder na een burn-out? Janneke komt haar verhaal delen: rebels en eerlijk en met genoeg feitjes.

Suzanne van Duijn

"Zou je dat nou wel doen?"
Suzanne van Duijn (1988) studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam (Informatierecht, 2011) en startte in 2012 haar carrière als jurist. In 2013 maakte ze een carrièreswitch en ging werken als redacteur bij een modevakblad. In 2014 zegde ze haar baan op om te gaan reizen, om vervolgens in 2015 bij een PR-bureau te gaan werken. Sinds 2016 is Suzanne zelfstandig ondernemer en werkt ze regelmatig vanuit het buitenland. Inmiddels heeft ze twee boeken geschreven, runt ze haar eigen Vrije Meid Podcast en coacht ze ondernemers naar meer vrijheid in hun werk en leven, door meer te verdienen in minder tijd.

Op 3 mei vertelt Suzanne je alles over 'afwijken van het gebaande pad', jobhoppen en voor jezelf beginnen. Hoe is het om 'status' te verliezen? Welke verwachtingen/vooroordelen had Suzanne over het ondernemerschap? En is werken vanuit het buitenland echt zo leuk als het lijkt..?

WhatsApp Image 2023-04-11 at 21.56.02.jpeg
Thuur.kurvers-22-2.jpg
bottom of page