Welkom bij het Lente Loopbaan Evenement

_MG_5380_edited.jpg

Op 18 mei 2022 organiseren wij de tweede editie van het Lente Loopbaan! Hier komen werkgever en student dichter bij elkaar. Bedrijven kunnen zich profileren tegenover hun toekomstige werknemers en studenten vinden de mogelijkheid om zich op een laagdrempelige manier voor te bereiden op hun loopbaan. Tevens biedt ons evenement de mogelijkheid voor studenten om waardevolle contacten te leggen en zich te oriënteren op een eventuele stage of werkplek.

'22: van Potentie naar Excellentie

Anno 2022 is de prestatiedruk voor studenten hoger dan ooit tevoren. De introductie van het leenstelstel en de alsmaar toenemende eisen van werkgevers hebben ervoor gezorgd dat studenten zichzelf veel druk opleggen. Hoe kan je juist van die druk je kracht maken? Hoe pas je je aan op de flexibiliteit en kunde die op de huidige arbeidsmarkt wordt gevraagd? En hoe werk je toe van het zijn van een talentvolle student naar een succesvolle werknemer? Tijdens de tweede editie van het Lente Loopbaan Evenement komen deze onderwerpen allemaal aan bod.

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw toekomst? Dan nodigen we jou graag uit om 18 mei aan te sluiten! Door middel van diverse workshops en casussen leer jij verschillende organisaties en de mensen erachter kennen.

 

Partners van vorig jaar

Dit waren de partners van 2021. Interesse in partner worden?