top of page

Elevation Partners

Elevation Partners is een scale-up sales bedrijf gespecialiseerd in het samenbrengen van high-end klanten en professionele specialisten (momenteel) in Nederland. Al onze starters worden getraind en opgeleid in de Elevation Academy en voorzien van verschillende workshops gedurende hun carrière. Wij bieden meerdere functies aan: van sales tot HR, van accountmanagement tot finance en van marketing tot recruitment. Omdat we in een snel tempo groeien, zijn we op zoek naar ambitieuze starters. We zijn op zoek naar studenten die zich verder willen ontwikkelen (op zowel persoonlijk als professioneel vlak) en door willen groeien binnen een jonge, dynamische werkomgeving waar we hard werken en al onze successen groots vieren. Zo worden er veel events georganiseerd: wekelijkse borrels, trips naar het buitenland, lunchen in sterrenrestaurants, padel- hockey- en voetbaltoernooien en krijg je de mogelijkheid om te sporten onder werktijd.

Alle young professionals krijgen bij ons een uitgebreide onboarding wanneer ze beginnen bij Elevation Partners. De eerste maand staat in het teken van trainingen en het leren kennen van het bedrijf en de branche waarin we actief zijn. Daarnaast word je gekoppeld aan een Senior consultant die je de eerste maanden door het hele leerproces zal begeleiden. Wij geloven in leren door te doen en krijgt daarin genoeg begeleiding om in no time up en running te zijn.

Naast starten in een fulltime functie, is het bij Elevation Partners & The.NextGen ook mogelijk om stage te komen lopen of parttime aan de slag te gaan. Ook als stagiair en parttimer word je gekoppeld aan een buddy die jou gedurende de hele stage/het werkstudentschap zal begeleiden. Binnen deze rol leer je veel over verkooptechnieken, doorzettingsvermogen en leer je werken in een uitdagende markt. Binnen de stage zijn studenten vrij om hun eigen onderzoeksonderwerp te vinden. Het doel van de stages binnen Elevation Partners is niet alleen om studenten een korte termijn baan te bieden, maar om hen een lange termijn carrièrekans te bieden. Het komt regelmatig voor dat stagiaires bij ons een mooie baan aangeboden krijgen en hun werkzaamheden binnen korte tijd uitbreiden.

Wat bieden we aan op het LLE?

Tijdens het LLE zijn we te vinden op de banenmarkt en bieden we een interactieve workshop aan waarbij je een voorproefje krijgt van de trainingen die je bij Elevation Partners als starter krijgt. Het zal een sales training zijn en competitief af waarbij een prijs gewonnen kan worden!

EP_edited.png

Onze Activiteiten:

10:45 - 12:30 Workshop

12:30 - 14:00 Banenmarkt

Schrijf je hier in

bottom of page