top of page

Op 3 mei 2023 organiseren wij de derde editie van het Lente Loopbaan! Hier komen werkgever en student dichter bij elkaar. Bedrijven kunnen zich profileren tegenover hun toekomstige werknemers en studenten vinden de mogelijkheid om zich op een laagdrempelige manier voor te bereiden op hun loopbaan. Tevens biedt ons evenement de mogelijkheid voor studenten om waardevolle contacten te leggen en zich te oriënteren op een eventuele stage of werkplek.

   Schrijf je in voor het Lente Loopbaan Evenement 2022   

Koop nu je kaartje* voor het Lente Loopbaan Evenement 2022 voor slechts €9,99!

arrow&v
arrow&v
Vereniging (meerdere antwoorden mogelijk)
arrow&v

Tijdens het LLE zullen verschillende workshops en presentaties plaatsvinden. Geef je top 3 op in volgorde van voorkeur voor de ochtend- en/of middagronde. Onderaan de pagina zijn de omschrijvingen van de workshops en presentaties te vinden.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
Bestand uploaden

Bedankt voor je inschrijving!

Kaartje is inclusief BTW.*bij verhindering van een dagdeel dient binnen 24 uur na aanmelding gemaild te worden naar lenteloopbaanevenement@tsvplato.nl. Elke situatie wordt individueel behandeld.

Lees meer over de inhoud van de workshops!

 

iTrainee

Tijdens de case maak je kennis met het werk van een SAP-consultant. Het werk van een SAP-consultant overstijgt de technologie en gaat over digitale transformatie, waarin bedrijfsprocessen worden verbeterd en nieuwe bedrijfsmodellen worden gecreëerd.

 

Interessant voor jou als je interesse hebt in consultancy en/of IT.

 

 

PwC

PwC is een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf.  Tijdens de presentatie zullen ze het bedrijf en de mensen achter PwC voorstellen en krijg je een kijkje in wat ze te bieden hebben. Verder verzorgen ze een workshop die specifiek over accountancy zal gaan.

 

Interessant voor jou als je interesse hebt in audit & assurance, tax, consulting, core accountancy, digitalisering, innovatie en/of sustainability binnen de accountancy. Als je specifiek interesse hebt in accountancy is de workshop wat voor jou!

 

 

Mazars

Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax, consultancy en legal

 

Interessant als je interesse hebt op het gebied van audit, accountancy, tax, consultancy en/of legal.

 

Freshheads

Freshheads is een digital service agency. In de workshop dagen ze jou uit om mee te denken over de groeiende platformeconomie. Denk aan Marktplaats, Uber en Thuisbezorgd, maar ook aan uitzendplatforms als YoungOnes en Werkspot. Je zal werken aan een idee om de positieve kant van werken via uitzendplatforms optimaal te benutten. 

 

Interessant als je interesse hebt in digitale innovatie en als je creatief kan denken in oplossingen. 

KPMG

KMPG focust zich op ‘the human side of assurance’: Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Je zult tijdens de presentatie leren over het werk van een auditor.

 

Als auditor heb je een belangrijke stem in de keuze van je klantenpakket. Je werkt in klantgroepen zoals Corporate Clients, National Practice of Financial Services. Als business consultant kan je aan de slag binnen IT assurance & advisory, digital assurance & innovation en sustainability

 

 

Ministerie van Financiën

Het ministerie van Financiën zal een workshop geven. Hierin leer je de wereld van financiën en overheid kennen. 

 

Interessant als je interesse hebt in financiën, overheid.

 

 

Newpublic

Newpublic versterkt op landelijke schaal gemeenten en overheden. Als trainee kun je worden ingezet als beleidsmaker of projectleider, organisatieadviseur of procesbegeleider. De focus ligt bij veel overheidsorganisaties op het inrichten van de digitalisering, de ontwikkelingen binnen het ruimtelijk domein of de nieuwe Omgevingswet. Jouw opdracht is dan bijvoorbeeld om medewerkers anders te laten denken en werken of bewoners te betrekken bij nieuw beleid. 

 

Kan jij in oplossingen denken of ben je geïnteresseerd in gemeenten en overheden helpen? Dan is deze presentatie wat voor jou!

 

Sterk 

Bij Sterk combineren ze strategische branding met datagedreven marketing om merkgroei te creëren. Ze bieden interactieve workshop aan waarin je mee wordt genomen in het opstellen van een campagneplan op basis van een case. Je zult na moeten gaan denken over de verschillende fases in de customer journey en welke middelen, boodschappen en KPI's hier het beste bij aansluiten. Tijdens deze worskhop leer je het werk van een merkregisseur kennen.

 

Interessant voor jou als je geïnteresseerd bent in marketing, data, trends en branding. 

 

Next advocaten

NeXT advocaten is een gevestigd en toonaangevend kantoor in Tilburg en omstreken. Onze specialisten bedienen ondernemers en particulieren op zeven rechtsgebieden; overheids- en vastgoedrecht, ondernemings- en insolventierecht en straf- en boeterecht. 

 

Tijdens hun workshop nemen ze je mee in een prikkelende casus waarin ze aandacht besteden aan de beroepsopleiding Advocatuur en de vaardigheden die een jonge advocaat kan inzetten om de zaak naar zich toe te trekken. 

 

Lijkt dit je interessant? Dan is deze workshop wat voor jou!

 

 

Frisse Blikken

We zijn een creatief en ondernemend projectmanagementbureau dat kansen ziet, durft te vernieuwen en in actie komt om organisaties te helpen op verschillende vraagstukken.

De workshop richt zich op innovatief en creatief denken

 

Bewegin

Bewegin is een ontwikkelorganisatie met een vernieuwende aanpak. Ze combineren de belangen van de ambitieuze starters in hun programma als voor de opdrachtgevers die ze samen met hen ondersteunen. In de praktijk komt het allemaal samen: opdrachtgevers en talenten die elkaar versterken, zodat beiden zich ontwikkelen, ieder vanuit de eigen behoeftes en ambities. Zo ontwikkel jij je talent bij Bewegin.

 

Interessant voor jou als je wilt ontdekken waar jouw talent ligt en hoe je hiervan gebruik kan maken.

 

 

Justion advocaten

Justion Advocaten biedt rechtshulp aan bedrijven, (semi)overheden en instellingen. Wij zetten onze expertise graag in om optimaal te adviseren en tot een adequate oplossing van een geschil te komen en zo nodig te procederen. Wij zijn met name actief op de volgende rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, arbeids- en ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, overheidsaansprakelijkheid, strafrecht, bestuursrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, staatssteun, omgevingsrecht en bouwrecht.

 

In deze workshop ontdek jij wat werken in de advocatuur bij Justion inhoudt. Aan de hand van diverse casussen uit het privaatrecht ga je met elkaar aan de slag. Interesse hierin? Dan is deze workshop voor jou!

Inhoud
bottom of page