top of page

Ministerie van Financiën

Het werk van het ministerie van Financiën gaat over meer dan cijfers en geld alleen. Het gaat over mensen zoals jij en ik. Het ministerie van Financiën luistert naar wat er speelt in de samenleving van vandaag en heeft aandacht voor hoe Nederlanders hun toekomst zien. We zorgen ervoor dat Nederland en onze economie klaar zijn voor de steeds sneller veranderende wereld van morgen. Samen werken we aan een financieel gezond Nederland en jij kunt jouw steentje bijdragen in een van de startersfuncties binnen Financiën. 

 

Het Financial Traineeship

De mogelijkheid om na jouw masterstudie aan de slag te gaan binnen de financiële functie van het Rijk. In twee jaar ervaar je hoe het is om op drie verschillende werkplekken vanuit verschillende invalshoeken aan de financiële knoppen te draaien van Nederland bij alle overheidsorganisaties!

Wat bieden we aan op het LLE?

Tijdens onze workshop “De Driehoek” ervaar je hoe het krachtenveld is tussen verschillende overheidsorganisaties bij budgetonderhandelingen. Dit spel geeft ook een beeld van hoe een onverwacht nieuwsbericht de verhoudingen kunnen veranderen...

6.png

Onze Activiteiten:

12:30 - 14:00 Banenmarkt

14:15 - 16:00 Workshop

Schrijf je hier in

bottom of page