top of page

PwC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 156 landen met meer dan 295.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en advies- diensten. Bij PwC in Nederland werken bijna 5.300 mensen met elkaar samen.

 

Je hebt je diploma op zak en je bent klaar voor een stap in jouw carrière. Wat jouw achtergrond ook is, PwC biedt meerdere mogelijkheden binnen onze audit en accountancypraktijk. Zodat jij je zo breed mogelijk kunt oriënteren. Je kunt bijvoorbeeld een tweejarig traineeship volgen op het gebied van core accountancy of op het gebied van digitalisering, innovatie en sustainability binnen de accountancy. Een mooi begin van jouw carrière!

Wat bieden we aan op het LLE?

Wij zijn er de gehele dag! We zullen een bedrijfspresentatie geven waar we jullie willen laten kennismaken met wat we doen en waar we voor staan als PwC. Verder verzorgen we een interactieve workshop.

1.png

Onze Activiteiten:

10:45 - 12:30 Workshop

12:30 - 14:00 Banenmarkt

14:15 - 16:00 Workshop

Schrijf je hier in

bottom of page