top of page

Solviteers

De missie van de Solviteers van Advies & Implementatie (SAI) is het optimaliseren van het informatiemanagement van onze klanten. Met goedwerkende processen en applicaties, kunnen onze klanten zich volledig richten op hun eigen klanten. Wij bedenken de juiste oplossing en zorgen dan vervolgens ook dat die goed wordt geïmplementeerd bij de klant. Houd jij van een beetje spanning en avontuur? Werk je graag samen om zo tot het beste resultaat te komen, de klus te klaren? Dan is werken bij Advies & Implementatie echt iets voor jou!

 

Oplossingen bieden wij door te ondersteunen en adviseren bij: visieontwikkeling, vertalen van beleid naar processen en IT, managen van projecten en programma’s, implementeren en beheren van applicaties, ontwerpen van processen, implementeren van (nieuwe) wet- en regelgeving, bouwen van dashboards en datawarehouses, uitdenken en realiseren van koppelingen en nog veel meer. Altijd in de rol van externe adviseur.

 

SAI-ers werken vanuit verschillende rollen zoals adviseur, BI-specialist, implementatiespecialist, functioneel beheerder en projectleider. Ze zijn regelmatig te vinden bij de klant op locatie en werken per keer aan minimaal 2 projecten. Die afwisseling houd je scherp. Sommige opdrachten voer je zelfstandig uit, bij anderen werk je samen met een collega. Doordat wij tegelijkertijd bij verschillende projecten betrokken zijn, leer je sneller, heb je meer kennis om te delen en daar profiteer jij, je collega’s en de klanten van.

Wat bieden we aan op het LLE?

Tijdens het LLE zijn wij aanwezig op de banenmarkt. Kom vooral met ons een praatje maken!

solviteers logo.png

Onze Activiteiten:

12:30 - 14:00 Banenmarkt

Schrijf je hier in

bottom of page