Sprekers

Laat je inspireren door onze gastsprekers die zullen vertellen over hun loopbaan, passies en meer.

Carl Rohde

Carl Rohde

Cultureel-sociologisch onderzoeker en academisch trendwatcher

Carl Rohde is gespecialiseerd in de studie van toekomstontwikkelingen. Waar gaat het met onze samen­leving en planeet, met onze burgers en consumenten naar toe? Daarnaar doet Rohde wereldwijd onderzoek, in samenwerking met twintig universiteiten en hogescholen op vier continenten met meer dan drieduizend studenten die op jaarbasis bij dit onderwijs en onderzoek betrokken zijn. 

Rohdes onderzoek en presentaties waren aanleiding om hem te verkiezen tot Trendwatcher van het Jaar, maar een jaar later ook tot Lector van het Jaar. Bovendien benoemde de stad Shanghai hem tot de eerste professor Trendwatching & Innovatie in China.

Carl Rohde zal spreken over zijn loopbaan, de constante veranderingen in de arbeidsmarkt en hoe je juist doormiddel daarvan je kan excelleren.

Spreker 9.30 - 11.00

Margriet Taams

Eigenaar Fit For Thought

Margriet Taams is specialist in effectief denken, durven en doen. Met haar eigen bedrijf Fit For Thought – denkadvisering (afgekort FFT, gestart in 1997) helpt zij organisaties, teams en individuen maximaal te presteren in minimale tijd met optimale relaties. 

Inmiddels heeft ze duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties begeleid, waardoor zij vitaal, effectief en productief functioneren

Spreker 9.30 - 11.00

MargrietTaams_FFT_vkk_003.jpg

Joost Vliegen

Managing Director GEA Holdings

GEA Farm Technologies speelt de laatste tien jaar een dominante rol in de markt voor automatisch melken en voeren. Toch reiken de ambities verder. Met het dealer masterplan zet de innovatieve melkmachinefabrikant in op de technologische toekomst van de moderne veehouderij.

Hoe kom je aan de top? Joost Vliegen zal vertellen over zijn loopbaan en zijn weg naar de top.

Spreker 9.30 - 11.00